YASNO потрапила у топ-15 найкращих роботодавців України

YASNO потрапила у рейтинг з 15 найкращих роботодавців України, який склало видання Ділова Столиця. У нього потрапили компанії з різних сфер: від перевізників до ритейлерів та виробників харчової продукції. 

У кризових умовах YASNO зробила наголос на перегляді системи внутрішніх комунікацій. Ключові орієнтири у цій сфері змінилися. Із 2022 року компанія спирається на три ключові принципи:

Інформація про робочі процеси має бути доступною, а інформування — регулярним. Це стосується як і новин компанії, так і робочих процесів. Щоб завжди був доступ до актуальних даних, а всі працівники були у курсі останніх змін.

Взаємодія між керівниками та співробітниками є відкритою та вільною. Постійно організовуються прямі лінії із керівництвом. Чи зустрічі-таунхоли, де розповідають про останні новини й зміни. На них можна поставити різноманітні питання стосовно роботи YASNO.

Команда YASNO має спільні цінності та працює на перемогу. Цей принцип реалізувався під час блекаутів. Тоді компанія стала джерелом інформації не тільки для працівників, а й для клієнтів, бо було важливо пояснювати, що відбувається після обстрілів із енергосистемою. 

“У часи невизначеності мати важливо впевненість хоча б у одній зі сфер життя. Тому самого початку повномасштабного вторгнення YASNO всередині команди працювало на підтримку та згуртованість співробітників. І це вдалося забезпечити перш за все завдяки прозорості й чесності у комунікаціях”, - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Вас може зацікавити: