Магазин

YASNO став партнером бізнес-подкасту «Дій!»

Спільно з подкастом «Дій!» YASNO запускає серію випусків з українськими підприємцями. Вони будуть ділитися своїми історіями створення бізнесу, а також давати практичні поради, як ефективно розвивати власну справу. 

Гостем першого випуску про стартап-інфраструктуру в Україні став Іван Петренко – керуючий партнер інвестиційного фонду Angel One Fund, CEO Акселератора для бізнесу Українського католицького університету. Прослухати можна за посиланням: https://linktr.ee/diypodcast 

В подальшому представники малого та середнього бізнесу також розкажуть про свій досвід роботи в умовах відключень електроенергії, вибір електропостачальника та можливість економії витрат на оплаті енергоресурсів. 

«Не так багато українських бізнесів знають, що постачальника електроенергії можна обирати. Тому ми почали співпрацю з одним із найбільш відомих бізнес-подкастів і так зможемо підвищити обізнаність про енергетичний ринок серед підприємців. Також нам важливо підтримати популярний серед наших клієнтів подкаст «Дій!» та підняти тему важливості якості сервісу в галузі постачання електроенергії», - відзначає генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

«Дій!» - найпопулярніший подкаст про бізнес та підприємництво в Україні в рейтингу Apple Podcast та найкращий подкаст про бізнес у 2022 році за версією аудіопремії «Слушно» від Megogo.ua.