Магазин

Розбираємося із Yasno: який EcoFlow підібрати під побутові потреби

Коли настає час купляти зарядну станцію, то хочеться вибрати таку, щоб від неї можна було і телевізор увімкнути, і чайник нагріти, і телефон зарядити. Станції EcoFlow добре себе показали під час минулих відключень і стали незамінними у домівках українців.

Але EcoFlow також існує не один тип. Тож два головних питання при виборі: яку модель замовити й як довго від неї можуть працювати прилади. Yasno склала перелік техніки, яку найчастіше використовують у побуті, та протестувала її на двох моделях EcoFlow - River 2 й Delta 2.

Їхня головна відмінність - ємність. River 2 має всередині 256 Вт-год, Delta 2 - 1024 Вт-год. 

Наприклад, із River 2 можна 23 рази зарядити смартфон і 4 рази ноутбук. Wi-Fi роутер пропрацює майже 9 годин, а Starlink - 3 години. Цього цілком вистачить для повноцінного робочого дня.

Delta 2 - модель більш професійна. Завдяки її ємності можна заживити фен (25 хвилин), чайник (36 хвилин), мікрохвильовку (42 хвилини) і навіть холодильник (від 6 до 12 годин). Смартфон та ноутбук від Delta 2 можна зарядити 87 та 16 разів відповідно.

Отож, River 2 є "великим павербанком", який стане у пригоді для нагальних потреб - залишатися на зв'язку чи працювати. Delta 2 охоплює ширший спектр приладів. Тому при виборі станції орієнтуйтесь на техніку, яка вам буде потрібна у разі відключень.

Замовити станцію EcoFlow можна в YASNO shop за цим посиланням.