Магазин

Аксесуари до гаджетів та посуд зі знижками до 20% у Фокстрот: вигідні пропозиції від нового партнера YASNOЛОВ

До Програми лояльності YASNOЛОВ приєднався Фокстрот. Відтепер клієнти YASNO – учасники Програми лояльності можуть скористатись знижками до 20% на придбання посуду та аксесуарів до ноутбуків та смартфонів. Як скористатись знижками, розповідаємо.

Якщо ви ще не зареєструвались в Програмі лояльності YASNOЛОВ, зробити це можна за посиланням: https://bit.ly/yasno_pl. Якщо ви вже є учасником YASNOЛОВ, то перевірте, скільки бонусів ви вже маєте на балансі. Нагадаємо, бонуси можна отримати за вчасно сплачені рахунки за електроенергію (до 20 числа щомісяця), а також за вибір користуватись електронними рахунками, замість паперових.

Щоб витратити накопичені бонуси на купівлю товарів у Фокстрот, необхідно:

• у розділі Пропозиції партнерів обрати Фокстрот і категорію товарів, на які хочете отримати знижку 

• придбати промокод на знижку.  

Промокод надійде на ваш номер телефону. Вам потрібно ввести його на сайті Фокстрот при оформленні замовлення або назвати на касі при оплаті в магазині.  

Яку знижку дає промокод:

• 16% на посуд 

• 15% на аксесуари для ноутбуків 

• 20% на аксесуари для смартфонів. 

«Вчасна оплата за електроенергію та перехід на електронні рахунки – це вибір свідомих українців сьогодні. Ми раді, що можемо подякувати нашим клієнтам за це і подарувати знижки на різні товари та послуги. Ми продовжуємо працювати над збільшенням кількості партнерів Програми лояльності YASNOЛОВ, щоб у наших клієнтів був вибір: купити техніку, оплатити медичні послуги чи просто порадувати себе і своїх близьких подарунками. Долучайтесь та ясноловте», – зазначив Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.