Магазин

YASNO оприлюднив тариф на газ для населення на грудень

У грудні вартість блакитного палива від YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») залишається без змін: ціна кубометра, як і в листопаді, складатиме 6,49 грн з ПДВ. Приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті компанії, за допомогою Viber-бота або в одному з понад 20 енергоофісів, розташованих в усіх великих містах регіону, а також у банківських відділеннях ПУМБ у Краматорську, Слов’янську та Соледарі.

Нагадаємо, за законом постачальники газу мають оприлюднювати свої тарифи за 5 днів до початку місяця. Ціна залежить від ситуації на ринку. Піклуючись про своїх клієнтів, постачальник YASNO не підвищив вартість палива у грудні.

«Взимку споживання газу традиційно зростає. Багато сімей Донеччини використовують його для опалення своїх осель. Ми в YASNO розуміємо це і зафіксували свій тариф на грудень одними з найперших. Декілька десятків тисяч родин Донеччини, які вже обрали нашу компанію постачальником газу, і ті, хто оформить договір найближчим часом, зможуть сплачувати за спожите у грудні паливо за вигідною ціною», – зазначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Окрім вигідної ціни на газ, YASNO пропонує: 

• єдиний Особистий кабінет для розрахунків за газ та електроенергію;

• оплату без комісії;

• обслуговування в зручних онлайн-сервісах і комфортних енергоофісах.