Магазин

Піклуватись про здоров’я вигідно з YASNO: Якими перевагами можуть користуватись YASNOЛОВи?

Програма лояльності для клієнтів YASNO, яка стартувала у липні минулого року, продовжує об’єднувати партнерів – експертів ринку у різних сферах. Усі вони пропонують якісні послуги за вигідними цінами та з приємними знижками. Одним з найпопулярніших серед клієнтів є напрямок, який можна назвати «Здоров’я». Які партнери пропонують послуги та товари для піклування про здоров’я, розповідаємо.

Питання здоров’я завжди є актуальним, особливо зараз. Тому послуги, котрі пропонують медичні партнери користуються найбільшою популярністю серед клієнтів YASNO. Так, частка отриманих за бонуси промокодів на послуги цих партнерів становить майже 35.%. 

Піклуватись про здоров’я YASNOЛОВам допомагають:

1.      Мережа аптек «АНЦ»

•      50 грн на власні торгові марки «АНЦ» при купівлі товарів як онлайн на сайті https://anc.ua/, так і офлайн – вартість промокоду 25 бонусів

•      -7% на всі ліки і товари для здоров’я, що доступні в мережі аптек, лише при купівлі офлайн – вартість промокоду 70 бонусів.

2.     Мережа «Аптека Доброго Дня»

•      -15% знижки на усі ліки та супутні товари, які доступні в мережі «Аптека Доброго Дня» – вартість промокоду 100 бонусів.

3.    Медична лабораторія «ДІЛА» 

•      -20% знижки на більшість досліджень – вартість промокоду 70 бонусів.

•      -25% знижки на комплекс досліджень «здоров’я жінки» – вартість промокоду 100 бонусів.

4.     Медична лабораторія «Ескулаб»

•      -50% на програму аналізів Базовий Check-UP організму – вартість промокоду 100 бонусів

•      -20% знижки на аналізи – вартість промокоду 70 бонусів

•      загальний аналіз крові за 1 грн – вартість промокоду всього 10 бонусів.

5.     iHerb

•      -15% знижки на все замовлення від 50$ – вартість промокоду 250 бонусів.

Нагадаємо, щоб мати можливість користуватись знижками від партнерів, необхідно зареєструватись в Програмі лояльності YASNOЛОВ за посиланням: https://bit.ly/yasno_pl. За активацію одразу буде нараховано 150 балів.

Щоб накопичувати бонуси і користуватись знижками від партнерів Програми лояльності YASNOЛОВ, необхідно щомісяця до 20 числа сплачувати за спожиту електроенергію. Додаткові бонуси можна отримувати також, відмовившись від паперових рахунків.