Магазин

Понад півмільйона клієнтів YASNO відмовились від паперових платіжок за електроенергію

На онлайн-рахунки переходять жителі Києва, Дніпропетровщини та Донеччини, які прагнуть сплачувати за світло у зручний спосіб та піклуватися про довкілля. Наразі вже 520 тис. клієнтів YASNO виявили бажання не отримувати паперові платіжки. Тим самим вони щороку допомагають зекономити понад 6 млн аркушів паперу, для виготовлення яких необхідно близько 700 дерев. 

Відмовитися від паперових рахунків на користь електронних можна в Особистому кабінеті. Для цього на сторінці, яка відкривається одразу після входу до кабінету, необхідно натиснути «Обрати електронний рахунок». 

Ще один спосіб – скористатись на сайті YASNO функцією «Замовити електронний рахунок на viber».

Окрім позитивного впливу на екологію, електронні рахунки мають й інші переваги:

• не потрібно чекати листоношу, йти у банк та стояти в черзі до каси. Рахунок в Особистому кабінеті або той, що надійде у viber/смс-повідомленні, можна сплатити за кілька хвилин та у зручний час (але не пізніше 20 числа);

• оплата в Особистому кабінеті або за посиланням, яке клієнт отримав у viber/смс-повідомленні, відбувається без комісії; 

• можна не накопичувати паперові платіжки задля контролю споживання та платежів. Усю цю інформацію можна будь-якої миті переглянути в електронній абонентській книжці Особистого кабінету чи мобільного застосунку YASNO. 

«Відмовившись від паперової платіжки, всі разом ми збережемо не одне дерево. Тим паче електронний рахунок набагато зручніший: він не загубиться, у будь-який час його можна завантажити та одразу сплатити прямо зі свого смартфону. Враховуючи, що в період воєнного стану значно ускладнився процес друку і доставки паперових платіжок, це надійний спосіб дізнатися суму до сплати та вчасно розрахуватися за електроенергію», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.