Магазин

Клієнти YASNO з постачання газу будуть забезпечені блакитним паливом від ГК «Нафтогаз України» з 1.04.2022

Споживачі газу у Донецькій області, які обрали YASNO своїм постачальником, з 1.04.2022р. будуть забезпечені блакитним паливом від ГК «Нафтогаз України»

У зв’язку з воєнним станом у країні, з 1 квітня 2022 року ТОВ «Донецькі енергетичні послуги» (YASNO) припиняє постачання газу побутовим клієнтам. 

З 1 квітня 2022 року побутові споживачі газу будуть отримувати газ від ГК «Нафтогаз України» за тарифом 7,96 грн/куб.м (з ПДВ, без вартості розподілу). 

У ситуації, що склалася, усі учасники енергоринку повинні мати необхідні ресурси та умови для того, щоб якісно та безперебійно виконувати свої першочергові функції. Це є важливим фактором для стабільного функціонування усієї енергосистеми країни.

Наразі YASNO докладає максимум зусиль та концентрується на своїй основній діяльності – постачання електроенергії для 3,5 млн побутових та понад 80 тис юридичних клієнтів. 

Тому в умовах воєнного стану, жителі Донецької області, які обрали YASNO також своїм постачальником природного газу, з 1.04.2022р будуть забезпечені блакитним паливом від постачальника ГК «Нафтогаз України». 

Звертаємо увагу:

- сплачувати за природний газ, спожитий ДО БЕРЕЗНЯ ВКЛЮЧНО, необхідно постачальнику ТОВ «Донецькі енергетичні послуги» (YASNO). 

- сплачувати за природний газ, спожитий ПІСЛЯ 1.04.2022р, необхідно постачальнику ГК «Нафтогаз України».

- клієнти будуть отримувати газ від ГК «Нафтогаз України» за тарифом – 7,96 грн/куб.м (з ПДВ, без вартості розподілу); 

- клієнтам не потрібно для отримання газу від ГК «Нафтогаз України» переоформлювати документи та додатково звертатись до постачальника.