Магазин

YASNO скорегував ціну на газ у жовтні в тарифному плані «Місячний»

та залишив річну ціну без змін

Враховуючи значне зростання ринкових цін на природний газ, постачальник електроенергії, газу та рішень з енергофективності YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») скорегував ціну на газ у жовтні для приватних клієнтів у тарифній пропозиції «Місячна».

 

Клієнти постачальника YASNO на тарифному плані «Місячний» у жовтні за кубометр блакитного палива сплачуватимуть за ціною 12,00 гривень з урахуванням тарифу оператора ГТС і ПДВ. Відповідну зміну цінової пропозиції «Місячна» на жовтень опубліковано 25.09.2021 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».

 

Разом з тим ціна газу для приватних клієнтів на тарифному плані «Базовий річний» у жовтні залишається незмінною – 8,94 грн за кубічний метр з тарифом оператора ГТС і ПДВ. Означена цінова пропозиція є захищеною від ринкових коливань і діє до 30.04.2022 р.

 

Як надійний постачальник YASNO пропонує своїм клієнтам не тільки сучасні зручні сервіси, а й ринкові ціни на енергоносії. Так, цього року постачальник вже двічі знижував ціну на газ для приватних клієнтів в обох тарифних пропозиціях та за несприятливих ринкових умов зафіксував ціну в тарифному плані «Базовий річний» до кінця квітня 2022 року. За можливості зниження ціни на природний газ у тарифній пропозиції «Місячна» у наступних періодах постачальник повідомить про це своїх клієнтів.