Магазин

YASNO зрівняв ціну на газ в обох тарифних планах і відновив прийом клієнтів на тариф «Місячний»

Приватні клієнти постачальника електроенергії, газу та рішень з енергоефективності YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») на тарифних планах «Місячний» і «Базовий річний» за спожитий у листопаді природний газ сплачуватимуть за однаковою ціною – 8,46 грн. Також з листопада постачальник відновив прийом нових клієнтів на тариф «Місячний».

 

В листопаді ціна за кубометр блакитного палива в тарифному плані «Місячний» від YASNO становить 8,46 грн з тарифом оператора ГТС і ПДВ. Таку саму ціну за природний газ з 1 листопада сплачуватимуть і клієнти на тарифному плані «Базовий річний». Відповідні зміни обох цінових пропозицій опубліковано 26.10.2021 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».


Також з наступного місяця YASNO відновлює можливість для нових клієнтів приєднатись до Договору на постачання природного газу на умовах тарифної пропозиції «Місячна». Для убезпечення власного здоров’я нові клієнти можуть дистанційно надати заяву-приєднання та необхідні документи через офіційний сайт YASNO або чат-бот у Viber.


Переваги користування дистанційними сервісами постачальника YASNO стають ще вагоміші під час загострення епідеміологічної ситуації. Так, не виходячи з дому і не наражаючи не небезпеку власне здоров’я, клієнти постачальника можуть без комісії сплачувати за газ і електроенергію в єдиному Особистому кабінеті. А швидко вирішити всі питання з постачання енергоносіїв можна у мобільному додатку та Viber-боті YASNO-online.