Магазин

ТОП-5 сервісів для швидкої оплати за світло

Сьогодні оплата за спожиту електроенергію є обов’язком кожного свідомого українця. Адже усім нам потрібне світло у наших домівках, особливо ця потреба гостро відчувається взимку. Щоб енергетики могли якісно виконувати свою роботу, клієнти мають вчасно, а саме до 20 числа щомісяця сплачувати за спожиту електроенергію. Зробити це можна швидко і зручно завдяки різним онлайн-сервісам для оплати. Розповідаємо про топ-5 найпопулярніших сервісів серед клієнтів YASNO.

Для оплати за світло, клієнти YASNO найчастіше обирають такі 5 сервісів:

1. Особистий кабінет YASNO – оплата зараховується миттєво, можна обрати платіжну систему, щоб оплата була без комісії;

2. Мобільний застосунок – дозволяє швидко провести оплату з телефона;

3. Чатботи у Viber та Telegram – для оплати необхідно в головному меню натиснути кнопку «Оплатити» і електронний рахунок надійде у повідомленні. Клієнти можуть одразу переходити за вказаним у повідомленні посиланням для оплати та бути впевненими, що такий платіж абсолютно безпечний.

4. Форму на сайті за номером особового рахунка – ця форма дозволяє провести оплату за світло без реєстрації на сайті, достатньо ввести номер особового рахунка і можна проводити оплату.

5. Форму на сайті за адресою – якщо ви забули номер особового рахунка, то сплатити можна за формою на сайті, для цього достатньо ввести адресу.

Розраховуватися за спожиті послуги дистанційно можна також через онлайн-банкінги (наприклад, Приват24, ПУМБ-online та ін.) або платіжні системи (Portmone, iPay тощо). При введенні особового рахунку буде автоматично відображена сума до сплати за електроенергію.

«Онлайн платежі сьогодні – найбільш зручний варіант. Якщо ваші родичі звикли сплачувати за комунальні послуги офлайн, допоможіть їм зробити це дистанційно. Ви можете додати їхній особовий рахунок у свій Особистий кабінет або навчити їх робити це, наприклад, через Viber або Telegram. 

Ми в YASNO постійно розширюємо перелік дистанційних каналів для оплати, тому кожен можете обрати оптимальний для себе варіант. Також важливо пам’ятати, що нині платіж за електроенергію – це важливий внесок кожного у підтримку енергетичного фронту та підприємств галузі, які продовжують працювати, щоб країна була зі світлом», – зазначив Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.