Магазин

Посилки зі знижками: Укрпошта приєдналась до Програми лояльності YASNOЛОВ

Клієнти YASNO – учасники Програми лояльності YASNOЛОВ можуть обміняти накопичені бонуси на знижки від Укрпошти. Розповідаємо детальніше.

Якщо ви є учасником Програми YASNOЛОВ, виконуєте необхідні умови та накопичуєте бонуси, відтепер ви маєте можливість обміняти їх на знижки від нового партнера - Укрпошти.

Щоб отримати знижки від Укрпошти, необхідно: 

• Бути учасником Програми лояльності YASNOЛОВ (якщо ви ще не зареєструвались, зробити це можна за посиланням: https://bit.ly/yasno_pl)

• Мати бонуси на своєму рахунку ( їх можна отримувати за вчасно сплачені рахунки за електроенергію та відмову від паперових платіжок) 

• 20 бонусів достатньо, щоб обміняти їх на промокод на знижку (промокод надійде вам у повідомлення, щоб використати його варто застосувати при отриманні доставки). 

Знижки поширюються лише на послуги доставки «Стандарт» та «Експрес». Промокод діє 30 днів з моменту його обміну і має бути використаний не пізніше 31.01.2024. Скористатись ними можна в автоматизованих відділеннях Укрпошти на всій території України, крім тимчасово окупованої.

 Нагадаємо, до Програми лояльності YASNOЛОВ уже приєднались такі партнери: Фокстрот, Діла, мережа «Аптека Доброго Дня», GLOVO, SOCAR, мережа «Аптека Низьких Цін», Yasno-shop.