Магазин

YASNO залишив ціну на газ у грудні без змін

Постачальник електроенергії, газу та рішень з енергофективності YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») залишив ціну на газ для приватних клієнтів у грудні без змін – на рівні листопада 2021 року.

Другий місяць поспіль приватні клієнти YASNO в тарифних планах «Місячний» і «Базовий річний» сплачуватимуть за кубометр спожитого газу за однаковою ціною – 8,46 гривень з тарифом оператора ГТС і ПДВ. Відповідне подовження дії обох цінових пропозицій на грудень опубліковано 25.11.2021 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».

Також у грудні YASNO продовжує приєднувати нових клієнтів до Договору на постачання природного газу на умовах тарифної пропозиції «Місячна». Для убезпечення власного здоров’я під час карантину клієнти можуть дистанційно надати постачальнику заяву-приєднання і всі необхідні документи через офіційний сайт YASNO або чат-бот у Viber.

Так само, не виходячи з дому, клієнти постачальника без комісії сплачують рахунки за газ і електроенергію в єдиному Особистому кабінеті та швидко вирішують всі питання з енергопостачання у мобільному додатку і Viber-боті YASNO-online.