Магазин

YASNO залишив без змін ціну на газ у лютому і пропонує клієнтам приєднання на річний тариф

Постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») залишив ціну на газ для приватних клієнтів у лютому без змін. Також з 1 лютого поновлена можливість приєднання клієнтів до Договору постачання природного газу і на умовах тарифної пропозиції «Базова річна».

В лютому приватні клієнти YASNO в тарифних планах «Місячний» і «Базовий річний», як і протягом попередніх трьох місяців, сплачуватимуть за кубометр спожитого газу за однаковою ціною – 8,46 гривень з тарифом оператора ГТС і ПДВ. Відповідну інформацію опубліковано 26.01.2022 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».

Також з 1 лютого YASNO пропонує приватним клієнтам можливість приєднатись до Договору постачання природного газу на умовах тарифної пропозиції «Місячна» або «Базова річна» на вибір. За бажання обрати YASNO своїм постачальником газу, відтепер нові клієнти знову можуть скористатись і безумовною перевагою річного тарифу – захищеною від ринкових коливань ціною, яка встановлена до 30 квітня 2022 року включно.

Піклуючись про здоров’я клієнтів, YASNO радить під час карантину уникати місць скупчення людей і надсилати заяви-приєднання до Договору постачання природного газу та всі необхідні документи дистанційно: через офіційний сайт YASNO або чат-бот у Viber. А існуючі клієнти YASNO так само легко можуть змінити свій тарифний план «Місячний» на «Базовий річний».