Магазин

YASNO залишив ціну на газ у січні 2022 р. без змін

Постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності ТОВ «Донецькі енергетичні послуги» (бренд YASNO) залишив ціну на газ для приватних клієнтів у січні 2022 року без змін – на рівні попередніх двох місяців 2021 р.

В перший місяць нового року приватні клієнти YASNO в тарифних планах «Місячний» і «Базовий річний», як і протягом листопада-грудня 2021 р., сплачуватимуть за кубометр спожитого газу за однаковою ціною – 8,46 гривень з тарифом оператора ГТС і ПДВ. Відповідне подовження дії обох цінових пропозицій на січень 2022 р. опубліковано 24.12.2021 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».

Також у січні YASNO продовжує приєднувати нових клієнтів до Договору про постачання природного газу на умовах тарифної пропозиції «Місячна». Для економії власного часу клієнти можуть дистанційно надати постачальнику заяву-приєднання і всі необхідні документи через офіційний сайт YASNO або чат-бот у Viber.

YASNO піклується про комфорт клієнтів і надає можливість без комісії сплачувати рахунки за газ і електроенергію в єдиному Особистому кабінеті та швидко вирішувати наявні питання з енергопостачання у мобільному додатку і Viber-боті YASNO-online так само, не виходячи з дому.