Магазин

YASNO залишив ціну на газ у березні без змін в обох тарифних пропозиціях

Постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») залишив ціну на газ у березні в тарифних пропозиціях «Місячна» і «Базова річна» без змін і продовжує приєднувати клієнтів до Договору постачання природного газу.


В березні, як і протягом попередніх чотирьох місяців, приватні клієнти YASNO в тарифних планах «Місячний» і «Базовий річний» сплачуватимуть за спожитий газ за однаковою ціною – 8,46 грн/м3 з тарифом оператора ГТС і ПДВ. Відповідну інформацію опубліковано 23.02.2022 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».

Також YASNO продовжує приєднувати клієнтів до Договору постачання природного газу на умовах тарифної пропозиції «Місячна» або «Базова річна» - на вибір. Для убезпечення власного здоров’я під час карантину клієнти можуть надати заяву-приєднання і всі необхідні документи просто з дому: через офіційний сайт YASNO або чат-бот у Viber.

Обираючи YASNO своїм постачальником газу та електроенергії, клієнти отримують можливість оплачувати рахунки за обидва енергоносія без комісії в єдиному Особистому кабінеті та швидко вирішувати всі питання з газо- й електропостачання дистанційно або в комфортних енергоофісах.