Іграшки з любов’ю та вигодою: Які знижки пропонує «Будинок Іграшок» клієнтам YASNO?

«Будинок Іграшок» приєднався до Програми лояльності YASNOЛОВ. Тож відтепер переваги користування Програмою можуть відчути і найменші. Як скористатись знижкою від нового партнера, розповідаємо.

«Будинок іграшок» – це мережа магазинів іграшок №1 в Україні, що налічує понад 60 точок продажу по всій країні. Асортимент магазинів дозволяє придбати іграшки та товари для дітей різного віку.

Клієнти YASNO – учасники Програми лояльності YASNOЛОВ можуть придбати неакційні товари з асортименту магазинів мережі зі знижкою 15%. Вартість промокоду – 150 бонусів.  

Щоб скористатись знижкою в магазині або при замовленні товарів на сайті необхідно:

• обрати бажані товари 

• вставити промокод у відповідне поле при покупці на сайті bi.ua або ж озвучити його на касі магазину Будинок Іграшок.

Промокод діє протягом 30 днів з моменту отримання та розповсюджується лише на одну покупку, без обмежень по сумі у чеку.

«Даруйте дітям радість, адже їхні посмішки – це найкраща нагорода. Ми розширюємо мережу партнерів нашої Програми лояльності, щоб її переваги могли відчути усі без винятків, тож долучайтесь», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Нагадаємо, щоб отримувати бонуси та мати можливість обмінювати їх на знижки від партнерів, котрих уже в YASNOЛОВ понад 15, клієнтам YASNO необхідно зареєструватись в Програмі лояльності та отримати за цю дію разово 150 бонусів. Щоб і надалі отримувати бонуси клієнти мають:

• вчасно сплачувати рахунки за спожиту електроенергію у повному обсязі до 20 числа щомісяця

• відмовитись від отримання паперового рахунка.


Вас може зацікавити: