Шановні клієнти!

На виконання вимог Правил роздрібного ринку електричної енергії (далі – Правила), затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 №312 та умов договорів, Товариство повідомляє клієнтів, які споживають електричну енергію на умовах публічного договору та публічних комерційних пропозицій за вільними цінами, про оновлення редакцій відповідних публічних комерційних пропозицій розташованих на сайті Товариства.

З оновленими редакціями документів можна ознайомитись на офіційному сайті Товариства за посиланнями https://dn.yasno.com.ua/business/postachannya-za-vilnimy-cinami.

Повідомляємо, що Споживач має право не погодитись із запропонованими змінами, про що має письмово повідомити Постачальника у відповідності до п.3.2.4. Правил протягом 5 робочих днів з дати публікації цього повідомлення. В такому випадку Договір буде вважатись достроково розірваним без застосування будь-яких штрафних санкцій, пов’язаних з таким розірванням і в разі не обрання іншого електропостачальника у порядку, передбаченому розділом VI Правил, постачання буде здійснюватися постачальником «останньої надії».

 


Вас може зацікавити: