Шановні клієнти!

У зв’язку з внесенням змін постановою НКРЕКП від 10.01.2024 N 3 до Правил роздрібного ринку електричної енергії (далі – Правила), затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 №312, з метою приведення діяльності у відповідність до вимог Правил та імплементації положень щодо врегулювання відносин пов’язаних з викупом електричної енергії генеруючими установками споживачів, Товариство повідомляє про внесення змін до публічного договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг, а саме про оприлюднення нової редакції додатків до договору, зокрема комерційних пропозицій, договору про купівлі-продажу за механізмом самовиробництва, тощо.

З оновленими редакціями документів можна ознайомитись на офіційному сайті Товариства за посиланнями https://dn.yasno.com.ua/business/postachalnik_universalnoi_poslugi .

Повідомляємо, що Споживач має право не погодитись із запропонованими змінами, про що має письмово повідомити Постачальника у відповідності до п.3.2.4. Правил протягом 5 робочих днів з дати публікації цього повідомлення. В такому випадку Договір буде вважатись достроково розірваним без застосування будь-яких штрафних санкцій, пов’язаних з таким розірванням і в разі не обрання іншого електропостачальника у порядку, передбаченому розділом VI Правил, постачання буде здійснюватися постачальником «останньої надії».


Вас може зацікавити: