YASNO запустив новий мобільний застосунок

YASNO Mobile - це новий застосунок, який є функціональним, зручним і простим у використанні. Він допоможе у вирішенні більшості питань, пов'язаних з електропостачанням. Наразі скористатися ним вже можуть кияни, а також малий та середній бізнес з усієї України.

Застосунок від YASNO об’єднав найнеобхідніші опції для побутових споживачів:

• передача показань лічильника з можливістю перегляду попередніх даних та розрахунком обсягу споживання;

• оплата рахунків через Apple Pay/ Google Pay або за допомогою банківської карти, реквізити якої можна зберегти, аби щоразу не вводити вручну;

• статистика споживання за останній місяць або обраний період;

• програма лояльності YASNOЛОВ – у застосунку можна переглянути накопичені бонуси, а також обміняти їх на промокоди партнерів. 

YASNO Mobile дозволяє керувати необмеженою кількістю особових рахунків. Тому передавати показання та вносити платежі можна не лише за себе, а й за своїх близьких та рідних. І для цього знадобиться лише декілька секунд, адже застосунок завжди під рукою і для його використання не потрібно щоразу вводити логін та пароль. 

Малий та середній бізнес з будь-якого населеного пункту України може скористатися застосунком для того, щоб приєднатися на постачання до YASNO. Не потрібно нікуди їхати та вести паперові документи – укласти договір можна дистанційно просто зі смартфону. В подальшому застосунок стане в нагоді бізнесу для онлайн-оплати рахунків, їх завантаження та відправки, а також перегляду інформації за своїм тарифним планом. 

«Ми створили мобільний застосунок нового формату, який не має аналогів серед подібних сервісів у сфері комунальних послуг. Він об’єднав найбільш затребуваний функціонал як для побутових, так і бізнес споживачів. Це новий рівень діджиталізації послуг, і ми продовжуємо йти цим шляхом. В перспективі ми плануємо розширювати можливості застосунку, а також регіони його покриття», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

Мобільний застосунок YASNO Mobile вже доступний для завантаження в App Store та Play Market


Вас може зацікавити: