Як зареєструватися у застосунку YASNO Mobile: покрокова інструкція

Новий мобільний застосунок від YASNO дозволяє жителям столиці швидко та зручно передавати показання електролічильника, сплачувати рахунки за світло, переглядати статистику споживання, а також обмінювати накопичені бонуси на промокоди партнерів в рамках програми лояльності YASNOЛОВ. 

Щоб робити усе це у декілька кліків зі свого смартфону, достатньо завантажити YASNO Mobile через Play Market чи App Store та єдиноразово пройти реєстрацію:

Крок 1. Після завантаження застосунку введіть номер телефону. Це може бути номер, який вказувався для реєстрації в Особистому кабінеті або будь-який інший, яким ви наразі користуєтеся.  

Крок 2. Вкажіть код, який надійде у смс-повідомленні. 

Крок 3. Вигадайте та введіть 4-значний пароль, за яким ви в подальшому зможете мати швидкий доступ до застосунку. 

Крок 4. На вкладці «Дім» оберіть спосіб, яким особовий рахунок буде додано у застосунок. Якщо ви маєте Особистий кабінет на сайті yasno.com.ua та пам’ятаєте логін і пароль до нього – натисніть «З логіном та паролем Особистого кабінета YASNO». Далі потрібно вказати ці дані і можна розпочинати роботу із застосунком. При введенні логіну і паролю будьте уважні і чітко дотримуйтесь регістру літер. 

Що робити, якщо ви не маєте Особистого кабінету на сайті YASNO або забули логін і пароль до нього?

• Оберіть на вкладці «Дім» варіант реєстрації «З номером особового рахунка», після чого ви будете перенаправлені на сайт YASNO. 

• Для проходження ідентифікації споживача оберіть підрозділ постачальника (електроенергія), вкажіть особовий рахунок (можна подивитися у паперовій платіжці) та суму останнього платежу (можна дізнатися у чатботі YASNO-online, якщо через нього здійснювалася оплата, або переглянути історію транзакцій в інтернет-банкінгу). Також нагадати номер особового рахунку та суму останнього платежу допоможуть фахівці служби підтримки YASNO на сторінці Facebook чи через чат у чатботах viber/telegram. 

• Натисніть «Далі» та потім внизу сторінки «Скасувати реєстрацію» (для тих, хто відновлює логін та пароль до Особистого кабінета). Якщо ви вперше реєструєтеся в Особистому кабінеті, натисніть «Зареєструватися». 

• Для створення нового облікового запису введіть прізвище, номер будинку та квартири та електронну адресу. 

• На вказану електронну адресу надійде лист із посиланням, за яким потрібно перейти. 

• Залишилося ввести новий логін та пароль, за яким тепер буде доступний вхід до Особистого кабінета. 

• Повернувшись у застосунок цей же логін і пароль потрібно ввести, обравши спосіб реєстрації «З логіном та паролем Особистого кабінета».  

«Процес реєстрації у застосунку YASNO Mobile проходить у декілька етапів і це є вимогами безпеки, адже захист персональних даних клієнтів – це наш пріоритет. Логін і пароль до Особистого кабінета потрібно вказати лише один раз, після чого доступ до інформації по особовому рахунку буде завжди під рукою. Ви зможете просто відкрити застосунок у будь-який час та всього за декілька кліків передати показання або сплатити рахунок», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.   


Вас може зацікавити: