Застосунок YASNO Mobile вже доступний для бізнес-клієнтів електропостачальника

Бізнес-клієнти YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») вже зараз мають можливість відстежувати поточну інформацію з електропостачання у смартфоні. Які функції нового застосунку YASNO Mobile будуть особливо корисними для підприємців – розповіли у постачальній компанії. 

Перегляд та оплата рахунків. Завантаживши застосунок, бізнес-клієнти можуть переглянути усі виставлені рахунки (за фактичне споживання, авансові тощо). Малі та середні підприємці мають можливість також одразу сплатити рахунки карткою або через Apple Pay чи GPay. Якщо юридичний клієнт додав особовий рахунок і власного помешкання, можна одночасно розрахуватися за усіма об’єктами. Що стосується великого бізнесу, то для нього у застосунку доступна функція копіювання реквізитів для подальшої оплати. 

Контроль споживання та платежів. Користувачі YASNO Mobile можуть відстежувати статистику споживання на підприємстві та переглядати історію оплат. Ця функція буде особливо корисною для бізнесів, які дотримуються принципів енергоефективності та прагнуть до чіткого планування своїх витрат. 

Повна інформація про стан особового рахунку. Завдяки застосунку бізнес-клієнти у будь-який час можуть дізнатися необхідну інформацію: чи є переплата, який тарифний план обрано, поточні ліміти споживання, IEC-код площадки та ін.

«Ми створили новий онлайн-сервіс, який допоможе вирішити більшість питань з електропостачання за декілька хвилин просто зі смартфону. Унікальність застосунку у тому, що користувач може використовувати його одночасно як побутовий і як юридичний клієнт. Для бізнесу ми передбачили найбільш затребувані функції і наразі продовжуємо їх розширювати. Невдовзі малі та середні підприємці зможуть використовувати YASNO Mobile ще й для зручного онлайн-приєднання», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко


Вас може зацікавити: